Scrolla eller använd piltangenterna för att navigera på sidan.

Vad gör?

Visst blir man lite extra glad när man känner ”där satt den”, bilden som förmedlar och berör! För visst är det häftigt att ”fånga” minnen för livet!

 

Roligt!

Jag blir lite lycklig i magen när jag får till en fin bild, att fånga en känsla. Att fotografera är mitt sätt att spegla, fånga och ge er minnen för livet, och därför tycker jag att det är det finaste och roligaste man kan göra. Jag får vara med och skapa era minnen! Att jag får möta nya människor och höra era historier är underbart & jag älskar det! Viktigast av allt är att har roligt, har jag skoj och de jag fotograferar roligt blir också bilderna något extra!

 


Typ av bilder

Jag fotograferar gladeligen såväl ”On Location” som i studio. Ofta jobbar jag med ganska korta skärpedjup (skarpt motiv och blurrig bakgrund) vilket jag gillar skarpt. Min redigering på främst sport och actionfoto är kanske lite hårdare än normalt, detta för att ytterligare förstärka känslan av fart och action. Lite prov på vad jag menar finner Ni här! Jag jobbar ofta och gärna med blixt vilket jag tycker ofta ger det där lite extra i bilden.


Teknik

Jag älskar teknik, vilket gör att jag löpande uppdaterar såväl min utrustning som mjukvaror. Viktigt för mig är också att hålla mig ajour med vad som händer i branschen, detta gör jag genom deltagande i seminarier, utbildningar och olika typer av workshops. Alltid roligt att träffa likasinnade, byta erfarenheter, tips och råd. Sa jag att jag fotograferar med utrustning från främst Canon och Profoto (frågan brukar ju komma förr eller senare).


Porträtt

Att fotografera just porträtt, har börjat intressera mig mer och mer. Porträtt är ju så mycket, enkelt, utflippat, rent, studio, motljus – ja man kan ju göra så mycket!

Familj

Olika typer av familjefotograferingar blir det lite då och då. Roligast och oftast bäst tycker jag oftast det blir utomhus i samband med lek och bus.

Bröllop

Genom åren har det blivit en del bröllopsfotograferingar vilket jag tycker är riktigt roligt. Här får man som fotograf verkligen chansen att fånga känslor, spännande, skoj och utmanande!

Sport

Då jag har ett stort motorintresse, hänger jag ofta på främst Skånes racerbanor (Ring Knutstorp och Sturup Raceway). Det blir en hel del roadracingfoto där jag med tiden utvecklat min egen personliga stil.

Modell

Min kreativa ådra får jag verkligen använda mig av vid modellplåtning (oftast med mode som tema). Plåtning sker i såväl studio som OnLocation, roligast är när man tillsammans jobbar fram önskad bild eller känsla.

Gatufoto

Att med kameran i hand strosa runt på stan och fånga personligheter, ögonblick, lustigheter eller något så enkelt som speglingar och reflektioner finner jag väldigt rogivande. Ofta försöker jag att utvecklas och tänka lite utanför boxen vid dessa fototillfällen som jag oftast uppskattar och finner väldigt givande.

×